FrontOffice

  • Modificarea planului locatiei si a meselor
  • Selectarea ordinii de servire si a modului de preparare a produselor
  • Functia de platou - gruparea mai multor produse pe aceeasi farfurie si tiparirea grupata a acestora pe bonul de marcaj
  • Transfer produse intre mese si transfer de mese intre ospatari
  • Asociere client la comanda si numar de clienti la masa
  • Emitere facturi de catre ospatari pe baza notei de plata
  • Marcare produse, tiparire bonuri comanda, retur pe sectii, protocol, note de plata, bon fiscal
  • Promotii, pret fix, procent, valoare fixa pe zile , ore, perioade
  • Tips/remiza - adaugare manuala sau automata a remizei pe nota de plata, evidentierea in rapoarte
  • Meniul zilei - lucru rapid cu meniurile zilnice prin alegerea la fiecare pas a unui produs, din produsele disponibile in ziua respectiva
  • Separare comanda per client/ familie, cu nota separata si bon fiscal separat

Backoffice

  • Rapoarte:
    • Bonuri, note, incasari, monetar -> cash, card, tichet, datorie, CEC
    • Raport corectii -> modificari, anulari, retururi
    • Raport X,Z, vanzari, rapoarte pe tura, sectii, categorii, produs, ospatar, mod de plata, protocol, perioada, zi, ore
    • Rapoarte statistica, monetar, adaos, incasari clienti, incasari pe sectii
  • Posibilitate printare si export Excel
  • Modificari preturi, sectii, categorii, magazii, mod preparare, ordine servire, tipuri de plata, TVA
  • Retetar
  • Promotii, pret fix, procent, valoare fixa
  • Gestiune cantitativ-valorica
    • Scaderea din stoc pe baza retetelor
    • Balanta stocuri, consumuri
    • Transfer intre magazii, fise de magazie
    • Bonuri de consum, diferente inventar
  • Modul financiar
    • Registru de casa si banca
    • Evidenta clienti si furnizori
    • Rapoarte facturat/colectat, detalii incasari
    • Balanta creante si datorii la zi, raport vechimea creantelor neincasate
    • Rezumat financiar pe grade de risc
  • Baza date clienti
  • Fidelizare clienti prin carduri de fidelitate, cupoane inseriate sau coduri numerice
  • Conturi de avans si datorie, asociate clientilor; fise client si raport centralizator
  • Meniul zilei - lucru rapid cu meniurile zilnice prin alegerea la fiecare pas a unui produs, din produsele disponibile in ziua respectiva
  • Modul achizitii - calcularea necesarului de marfuri si materii prime pentru evenimente
  • Modul productie - ideal pentru linii calde - evidenta stocului de produs finit pe baza raportului de fabricatie